Valerie

Livsveileder, tarotleser, klarsynt og medium

Avlogget 820 99365

Kr. 26,00/min. 18 år

Hei og velkommen til meg 🙂

Mitt navn er Valerie Liam Brastad og er bosatt i naturskjønne Hurdal kommune. Her har jeg funnet roen, og har hjemmekontor.

Allerede som barn visste jeg at min vei var å veilede og hjelpe andre gjennom mine klarsynte og healende evner. Jeg var svært intuitiv og sensitiv, og det var helt naturlig for meg å bruke evnene mine.

Når du ringer meg ber jeg om ditt navn og fødselsdato og  dette for å sette i gang og åpne opp kanalen av energi og hente informasjon som skal til deg. Jeg veileder innen:

 • kjærlighet
 • jobb
 • økonomi
 • kjøp/salg
 • personlig utvikling

Jeg veileder og tuner meg inn på nær sagt i alle livets store og små spørsmål. Etter min oppfatning er det ingen begrensning for innhenting av informasjon, men jeg følger strenge etiske retningslinjer.

Takk for at du tok deg tid til å lese om meg og det jeg jobber med. Det er svært viktig for meg at du bruker din intuisjon ved valg av veileder, skulle du føle at jeg er rett veileder for deg, lover jeg deg 100% ærlighet. Det vi snakker om forblir mellom meg og deg.

I perioder er det hektisk, er derfor lite pålogget på teletorg. Ønsker du kun å snakke med meg anbefaler jeg at du avtaler tid i forkant. Slik at jeg kan sette av tid til deg, send meg gjerne en tekstmelding på 46 6464 84.

Velkommen til en hyggelig samtale!

Beste hilsen Valerie

 

Avlogget 820 99365

Kr. 26,00/min. 18 år

Tilbakemeldinger

 • Sissel sier:

  Valerie er et varmt godt menneske, som omgir seg med trygghet og tillit. Hun er utrolig treffsikker i sine spådommer, og har god menneskekunnskap. Hun har hjulpet meg ved flere anledninger. Anbefaler Valerie på det sterkeste!

 • Hei å takk for sist som var på alternativ messen i Ålesund. Jeg fikk mange gode tips hos deg når det gjelder å stenge for ånder, som bare trenger på hele tiden.

 • Anita sier:

  Hei. Takk for samtala den 14 februar i Ålesund. Vart overaska over kor godt ting stemde, så er det bare for meg å være modig nok for at ting skal skje. Takk..

 • Gunnvor sier:

  Hei og takk for en fantastisk konsultasjon!! helt utrolig hvor du traff! Og gleder meg til fremtiden og alt den kommer til å bringe med seg! 🙂

 • Takk for en fin reading.. alt har stemt så langt. Du virker så treffsikker i det du utfører. Du kommer med veiledning i forhold til hva som kan være lurt å gjøre. Dette tar jeg med på veien og jeg kommer til å bruke deg fremover. Du er profesjonell og det er sånne som deg vi trenger.

 • Hei Valerie, tusen takk for en oppløftende konsultasjon. Min økonomiske situasjon har bedret seg etter at du gjorde med oppmerksom på hvordan jeg kan styre penge energiene rundt meg.

 • Ann-christin sier:

  Tusen takk for en fin konsultasjon. Jeg opplevde deg som en behagelig, fin person å prate med, og som jeg kommer til å kontakte flere ganger.

 • Mette Gro Nilsen sier:

  Takk for en veldig flott samtale med deg! Veldig oppklarende.Ringer deg igjen

Skriv en tilbakemelding

Astrologisk Tips

Lørdag 29. april

Venus i første grad av Værens tegn er bra for kjærlighet og sosiale tilstelninger. Men en spiss vinkel mellom Månen og Solen kan skape irritasjon og anstrengelser med å få detaljer på plass. Forsøk å holde ting enkelt der dette er mulig. For avtaler, møter og treff – best før kl. 20.15. Deretter avstand, skuffelse og forsinkelse. Pass på personlige eiendeler for å unngå å miste noe. Vær måteholden med rus. Ser du noen i knipe, forsøk å bistå på et tidlig tidspunkt, eller be noen andre om hjelp.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!