Vekten

Mars horoskop Vekten, 22.september-23.oktober

Venus, din tegnhersker, stopper opp den 4.mars, og innleder en omlag 40 dager lang periode hvor hun går retrograd og beveger seg bakover på stjernehimmelen. I tilfellet av ditt stjernetegn vil dette ofte falle sammen med en merkedag eller et vendepunkt i dine affærer, et slags tidevannsskifte hvor spillereglene er endret for en kortere periode.

Enkelte avgjørelser blir fattet på impuls. I andre sammenheng dukker noe uventet og begivenheter synes å rygge inn i deg. Forsøk å leve litt i nuet, men gå ikke inn for tungt, hold deg lett på tå. Husk at denne bevegelse er en forbigående fase.

Planetene Jupiter og Uranus er med på å øke den elektriske spenningen, da disse er i opposisjon dagen Venus snur. De kan gi et uventet vindfall, og er ypperlige der du ønsker forandring og fornyelse. Men vær forsiktig med hva du ønsker deg. Du kan få det.

Der du møter med et lykketreff, forsøk å sette vekk, holde av og stabilisere. For ting er ikke helt i balanse, og det er godt å ha ressurser i bakhånd. Der hvor du foretar viktige kjøp, pass godt på kvitteringen, og gjør ikke inngrep i varen som forulemper dine rettigheter.

Vent til Venus snur fremover den 15.april. Venus mister en gunst den 23. mars som sier at du skal være mer forsiktig med økonomien i månedens siste uke, da det er lett for å feilvurdere. Prosjekter synes overfladiske, og kan koste mer enn du forventer. Dette overlever du, men sørg for å få best mulig valuta for din tid og penger.

Astrologisk Tips

Mandag 27. mars

Månen gjør negative aspekter frem til kl.11.20. En skikkelig blåmandag med andre ord. Avstå fra å gjøre ting vanskelig. Forsøk heller å vinne litt tid. Sett av et akademisk kvarter for å samstille med stjernene. Dukker det opp problemer, ta de på alvor. Månen går inn i Værens tegn i 15-tiden. En Måne i ne vil alltid utsettes for en viss vegring, men det er ikke langt frem før du går gjennom ilden og kan starte opp på ny. Best timene før kl.21.00.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Andrew Bevan en ener paa Astrologi i Norge. Anbefales !

Daniel North

Kjære Thorbjørn,

Tusen takk for fjernhealing, det var varmt, og ryggen er bra.

Toril

Våre veiledere