Vannmannen

Mars horoskop Vannmannen, 20.januar-19.februar

Halvmånen den 5.mars kan indikere en morsom og underholdende tid, også i kjærlighet. Bare pass på at du ikke spiller på for mange hester samtidig, og unngå å spre deg for tynt. På arbeidsplassen er det noen ganger støy, og det kan være en vikar eller provisorisk situasjon, men hvor vedkommende ikke er helt i stand til å utføre arbeidsoppgavene sine.

Du kan følge med og tette hullene. Samtidig kan en venn kan havne i knipe. Enkelte ting kan og skal holdes konfidensielt, men ikke alt. Vær forsiktig ved lån av penger og personlig eiendeler. Uhell kan skje som forhindrer å levere tilbake varen i sin opprinnelige stand.

Pass derfor på det som er viktig for deg. Fullmånen den 12. kan  skape flere utgifter til reparasjon og vedlikehold. Når det gjelder forbruk skal du skille mellom kortsiktige forlystelser, og de investeringer som gir virkelig verdi.

Prøv derfor å gjøre kloke prioriteringer. Billigversjonene vet du aldri hvor du har hen. Kvalitet kan du alltid regne med i fremtiden. Når Mars går inn i Tyren den 10. kan dette indikere en konflikt på jobb, og noen ganger en 180° vending. I situasjoner hvor det er mange baller i luften, sats på hjem og familie.

På arbeid er det bedre med et skritt tilbake. Den 15.-17. har negativt fortegn, men er bra for å rydde, begrense, avslutte, kaste og redusere. Spør om råd, om du lurer på veien fremover. Den 23.-25. vil Månen  gjennom ditt soltegn gjøre deg til gjenstand for oppmerksomhet. Økte muligheter for hell og lykke.

Astrologisk Tips

Mandag 27. mars

Månen gjør negative aspekter frem til kl.11.20. En skikkelig blåmandag med andre ord. Avstå fra å gjøre ting vanskelig. Forsøk heller å vinne litt tid. Sett av et akademisk kvarter for å samstille med stjernene. Dukker det opp problemer, ta de på alvor. Månen går inn i Værens tegn i 15-tiden. En Måne i ne vil alltid utsettes for en viss vegring, men det er ikke langt frem før du går gjennom ilden og kan starte opp på ny. Best timene før kl.21.00.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Andrew Bevan en ener paa Astrologi i Norge. Anbefales !

Daniel North

Kjære Thorbjørn,

Tusen takk for fjernhealing, det var varmt, og ryggen er bra.

Toril

Våre veiledere