Væren

Mars horoskop Væren, 20.mars-19.april

Kjærlighetsplaneten Venus vil stoppe opp og bevege baklengs i ditt stjernetegn fra den 4.mars og frem til de første dager av april. Denne illusjon oppstår mens vår nærmeste nabo tar oss igjen i sin bane rundt Solen og passerer forbi i sporet innenfor.

I spesielle omstendigheter slik som nå, kan dette tyde en gullkurv, eller heldige omstendigheter som synes å ‘rygge’ over deg. Vær likevel klar over at flaksen ikke varer evig, og det kan være lurt å forsøke å sette av eller stabilisere mens du fremdeles kan.

I andre områder hvor du aksepterer at folk kun er på besøk, vikarierer eller er på gjennomreise, er situasjonen en annen. Det er lettere å se de prosjekter og enkeltstående kapitler for hva de er. Vær litt forsiktig med økonomien. Det ser i grunn ikke så ille ut, men noen ganger vil Venus retrograd tyde problemer med sponsorer eller reklameinntektene.

Alt avhenger av hva det gjelder og din personlige situasjon. Et blikk på ditt personlige horoskop vil hjelpe å sette tingene sammen i en større sammenheng. Fra halvmånen den 5.mars; uventede nyheter fra en venn fra fortiden, en god tid for reklame, men mange små møter for å sette detaljer på plass.

Noe støy i midten av måneden fra fullmånen den 12. Samarbeid er vanskeligere, og du yte ekstra for å samstille individuelle forskjeller. Det er en halvmåne den 20.mars, kun få timer etter at Solen har gått inn i Værens tegn. Her blir det saktens mye trafikk, og du får mer enn du regner med.

Astrologisk Tips

Mandag 27. mars

Månen gjør negative aspekter frem til kl.11.20. En skikkelig blåmandag med andre ord. Avstå fra å gjøre ting vanskelig. Forsøk heller å vinne litt tid. Sett av et akademisk kvarter for å samstille med stjernene. Dukker det opp problemer, ta de på alvor. Månen går inn i Værens tegn i 15-tiden. En Måne i ne vil alltid utsettes for en viss vegring, men det er ikke langt frem før du går gjennom ilden og kan starte opp på ny. Best timene før kl.21.00.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Andrew Bevan en ener paa Astrologi i Norge. Anbefales !

Daniel North

Kjære Thorbjørn,

Tusen takk for fjernhealing, det var varmt, og ryggen er bra.

Toril

Våre veiledere