Tyren

Mars horoskop Tyren, 19.april-20.mai

Månen flytter seg gjennom ditt stjernetegn fra tors 2. og ut formiddagen lør 4. mars. Dette fremmer suksess ved anledning møter, konkurranse, sport, visninger og andre offentlige arrangement. Ettersom det er en fredag – kanskje hell på byen og i kjærlighet. Ingen grunn til å sitte hjemme.

Halvmånen den 5. varsler også medvind; hell sosialt, materielt og økonomisk i påfølgende uke. Kanskje fra uventet hold, fordi halvmånen alltid indikerer avstand og forskjeller. Det er en god tid for å bryte med vaner og mønster, for om du velger en annen rute til jobb enn vanlig, kan det dukke opp verdier på de minst ventede steder. Din lederstjerne, Venus, beveger seg bakover på himmelen fra den 4.mars og frem til 15.april.

Enten vender du innover, bakover, søker tilbake til fortiden og tilstandenes opprinnelse, hvilket er bra for research og indre utvikling, eller så opplever du en astrologisk whiplash hvor det meste er provisorisk, turbulent og uoversiktlig en kortere periode. Tyren er ikke det første tegnet til å la seg vippe av pinnen, men det viktig du holder kontakt med ditt indre jeg.

Noen flere overraskelser og uforutsette vendinger bør du kanskje regne med. Kjøp ikke katta i sekken. Vit hva du holder på med. Når en planet er retrograd, er det som oftest noe må repareres, restaureres eller tas bedre i øye.

Mars går inn i Tyren den 10., og spesielt de født tidlig i tegnet trekkes inn i ilden. Men forsiktig i konfliktområder. Fullmånen den 12. varsler en gavepakke i månedens andre halvdel, men først til de født sent i tegnet.

Astrologisk Tips

Mandag 27. mars

Månen gjør negative aspekter frem til kl.11.20. En skikkelig blåmandag med andre ord. Avstå fra å gjøre ting vanskelig. Forsøk heller å vinne litt tid. Sett av et akademisk kvarter for å samstille med stjernene. Dukker det opp problemer, ta de på alvor. Månen går inn i Værens tegn i 15-tiden. En Måne i ne vil alltid utsettes for en viss vegring, men det er ikke langt frem før du går gjennom ilden og kan starte opp på ny. Best timene før kl.21.00.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Andrew Bevan en ener paa Astrologi i Norge. Anbefales !

Daniel North

Kjære Thorbjørn,

Tusen takk for fjernhealing, det var varmt, og ryggen er bra.

Toril

Våre veiledere