Tvillingene

Mars horoskop Tvillingene, 20.mai-21.juni

De 5 første dagene er gunstig for stevnemøter, reiser og besøk. Et samarbeid mellom Merkur og  Jupiter tyder en rådgiver eller partner som står parat og er skikket til å fremme dine interesser i offentlig sammenheng. Det er en god tid for å engasjere advokat og meglere.

Får fart på handel, reklame, eiendom og salg. Den 5.-9. er fortsetter styrken, men her står du mer selvopprettet og på egne bein. Dette er å foretrekke der hvor du fører egen sak, driver egen butikk, har presentasjon, utstilling eller tar selvstendige beslutninger. Gunstig for å ordne i personlige behov, sertifikat og arbeidstillatelser.

Månens faser padler deg heftigere fremover utover i måneden. Halvmånen den 5.mars for publisitet, oppmerksomhet og høy trafikk. Bra for visninger, men du er temmelig rastløs. Fullmånen den 12. bringer flest endringer i hjem og familie. Du kan trenge råd i den anledning.

Noe må forsakes, og noen må bestemme hvor skapet skal stå. De gode nyhetene er at det er mest å tjene på å følge dine planer. Merkur, din lederstjerne, ankommer Værens tegn den 14.mars. Om ikke annet setter det fart i kølla. Men skru ned tempo for å unngå konflikt og andre fartsoverskridelser.

Du er selvsikker, (skråsikker), utadvendt og pionerende, men det blåser noe hardt rundt den 18.-19. Ballen er ikke i ditt hjørne. Tenk defensivt. Overlat initiativet til andre og søk gode samarbeid.

Astrologisk Tips

Mandag 27. mars

Månen gjør negative aspekter frem til kl.11.20. En skikkelig blåmandag med andre ord. Avstå fra å gjøre ting vanskelig. Forsøk heller å vinne litt tid. Sett av et akademisk kvarter for å samstille med stjernene. Dukker det opp problemer, ta de på alvor. Månen går inn i Værens tegn i 15-tiden. En Måne i ne vil alltid utsettes for en viss vegring, men det er ikke langt frem før du går gjennom ilden og kan starte opp på ny. Best timene før kl.21.00.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Andrew Bevan en ener paa Astrologi i Norge. Anbefales !

Daniel North

Kjære Thorbjørn,

Tusen takk for fjernhealing, det var varmt, og ryggen er bra.

Toril

Våre veiledere