Steinbukken

Mars horoskop Steinbukken, 21.desember-20.januar

Venus er retrograd på stjernehimmelen fra 4.mars – 15.april. For deg er denne planeten tilknyttet jobb, karriere og din offentlige stilling, men har også betydning i andre områder hvor du søker bekreftelse på din egenverd og vil gjerne oppfattes attraktiv blant andre. Som f.eks. hos en kjæreste eller potensiell partner.

En retrograd planet vil alltid indikere en utiltenkt vending, noe med en merkverdig vri, eller hvor noe er trukket tilbake og skjult for øye, eller ting skjer i feil rekkefølge. Derfor er det verd å følge med. Vær forsiktig med offentlige uttalelser og gå ikke ut for hardt om fremtiden.

Bedre å være moderat og måteholden, for så lenge Venus er retrograd kan det være vanskelig å få oppslutning og fremdrift, eller at andre opplysninger om f.eks. pris og omkostninger er holdt tilbake, og dette kan endre vilkårene drastisk. I kjærlighet kan det komme spennende blaff, men hiv ikke for mye penger etter nye flammer før ting har ordnet seg. Noe må falle på plass før du vet hva som er sant og varig.

For barm deg gjerne over dine medmennesker, men la ikke din godtroenhet bli utnyttet, og hold tilbake noe av din veldedighet til senere anledninger. Når Mars ankommer Tyren den 10.mars; se opp for trinnet, og bruk øynene for å unngå snuble i dørterskelen.

Forsiktig med å spekulere eller andre dristigheter. Ta deg tid til det riktige, og du sparer deg for bøter og andre utgifter. Månen gjennom Steinbukken den 20.-22.mars forbedrer dine vinnersjanser; En ny begynnelse, eller løft til dine affærer i den kommende uke.

Astrologisk Tips

Mandag 27. mars

Månen gjør negative aspekter frem til kl.11.20. En skikkelig blåmandag med andre ord. Avstå fra å gjøre ting vanskelig. Forsøk heller å vinne litt tid. Sett av et akademisk kvarter for å samstille med stjernene. Dukker det opp problemer, ta de på alvor. Månen går inn i Værens tegn i 15-tiden. En Måne i ne vil alltid utsettes for en viss vegring, men det er ikke langt frem før du går gjennom ilden og kan starte opp på ny. Best timene før kl.21.00.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Andrew Bevan en ener paa Astrologi i Norge. Anbefales !

Daniel North

Kjære Thorbjørn,

Tusen takk for fjernhealing, det var varmt, og ryggen er bra.

Toril

Våre veiledere