Skytten

Mars horoskop Skytten, 21.november-21.desember

Planeten Saturn beveger seg i slutten av ditt stjernetegn og veier spesielt tungt for de født rundt den 19.-20.desember. Det er ikke tid for et gratis måltid; heller hardt arbeid og ta ansvar. Men klarer du å møte utfordringene «fair & square», har du bedre forutsetninger til å lykkes.

Saturn stopper opp og blir retrograd den 6.april, så en del større prosjekter, spesielt de som relaterer til bedrift, utdannelse, sertifiseringen og eiendom, bør du forsøke å plassere og komme i mål med i løpet av mars. Tidlig i måneden vil andre personer gjøre et kraftig inntog i ditt liv, og hensynet for omgivelsene kan være med på å ommøblere dine planer.

Pass på å ikke ha for mange baller i luften samtidig. Spesielt i heimen er det mange løse tråder, armer og bein, men det bør være bra for kjøp/salg av hus – samt for å samle folk til dugnad. Etter fullmånen den 12. må du jobbe hardere for å sikre gode samarbeid. Folk må forsøke å finne ut hvor de har hverandre hen.

Plutselig skal alle være arkitekt. En kjæreste kan kjøre deg opp mot veggen, og det kan oppstå noe stress i et prosjekt eller forhold. Forsøk å rydde opp i misforståelsene. Slutten av måneden gir beskyttelse, som om skiftninger og forandringer ikke rører ved dine affærer.

Om noe skulle dette eller velte, så faller det enten til side, eller du vil klare å fange det. Men du kan  behøver råd i kjærlighet. Dukker det opp en ny flamme her, så er hele situasjon så ung og fersk at det er vanskelig å si at noen har tenkt seg om og om veien videre. Bruk litt penger på praktisk utstyr til hobbyene dine. Det kan være en god tid for å sikre et kupp og planlegge reiser for sommeren.

Astrologisk Tips

Mandag 27. mars

Månen gjør negative aspekter frem til kl.11.20. En skikkelig blåmandag med andre ord. Avstå fra å gjøre ting vanskelig. Forsøk heller å vinne litt tid. Sett av et akademisk kvarter for å samstille med stjernene. Dukker det opp problemer, ta de på alvor. Månen går inn i Værens tegn i 15-tiden. En Måne i ne vil alltid utsettes for en viss vegring, men det er ikke langt frem før du går gjennom ilden og kan starte opp på ny. Best timene før kl.21.00.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Andrew Bevan en ener paa Astrologi i Norge. Anbefales !

Daniel North

Kjære Thorbjørn,

Tusen takk for fjernhealing, det var varmt, og ryggen er bra.

Toril

Våre veiledere