Skorpionen

Mars horoskop Skorpionen, 23.oktober-21.november

Halvmånen den 5.mars vil invitere deg inn i andre menneskers intim sone. Du beveger deg i grenseland, og det kan oppstå de rareste tilbud i forhold til hvordan man skal ordne og gjøre opp på. Godta ikke hva som helst, og det er viktig du viser evne til å håndtere ansvar på en riktig måte.

Kjærlighets planeten Venus beveger seg bakover på himmelen fra 4.mars til 15.april og vil utsette deg for fristelser. Husk at passasjen ikke er varig, men forbigående. I kjærlighet oppstår ting ofte i feil rekkefølge, og hvor minst en av partene ikke har alt på plass.

Vokt også ryggen din. Dette er ikke annet enn å si at du bør etterlate det ryddig etter deg, ellers kan du møte med det i en senere sving. Da er det strafferunde. Den 10.mars går Mars inn i Tyren. Ofte indikerer dette en samarbeidspartner eller make som trer frem i lyset, men fordi dette er ditt motsatte tegn indikerer det også opponenter og motstandere.

Du er mer utsatt for andre menneskers impulsive handlinger, på godt og vondt. Det er viktig å samarbeide med dette engasjement og initiativ, men den må også styres og føres. For i enkelte sammenheng fører den til utålmodighet, dårlig oppførsel og uaktsomhet.

Dette kan være krangel, konflikt, tendens til kollisjoner og noen ganger tyver. Du skal ikke stå blottet på åpen bane. Følg derfor med på omgivelsene dine. Vær forutseende og sett i verk sikkerhetstiltak og visse defensive trekk.

 

Astrologisk Tips

Mandag 27. mars

Månen gjør negative aspekter frem til kl.11.20. En skikkelig blåmandag med andre ord. Avstå fra å gjøre ting vanskelig. Forsøk heller å vinne litt tid. Sett av et akademisk kvarter for å samstille med stjernene. Dukker det opp problemer, ta de på alvor. Månen går inn i Værens tegn i 15-tiden. En Måne i ne vil alltid utsettes for en viss vegring, men det er ikke langt frem før du går gjennom ilden og kan starte opp på ny. Best timene før kl.21.00.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Andrew Bevan en ener paa Astrologi i Norge. Anbefales !

Daniel North

Kjære Thorbjørn,

Tusen takk for fjernhealing, det var varmt, og ryggen er bra.

Toril

Våre veiledere