Løven

 

Mars horoskop Løven, 22.juli-22.august

At Solen er din lederstjerne er ingen stor hemmelighet, og den forflytter seg trofast gjennom dyrekretsens tegn til regelmessige tider år etter år. Det som forandrer seg er planetene Solen opptrer sammen med, og disse mønster er i stadig endring.

Ved inngangen til mars står Solen sammen med Neptun, som tyder utland, fremmede steder, nytt og ukjent terreng der du behøver å tilegne deg nye grunnkunnskaper. Ting kan være skrevet i kode eller et fremmed språk. Finfølelse er det som gjelder. Men så dukker Merkur opp, og dette kan være en yngre person, en invitasjon eller en ny brikke på banen.

Du passerer gjennom en periode over flere dager hvor ting henger litt i tåken, Bildet er komplisert og sammensatt. Retningen og formål fremover er utydelig. Snu det litt på hodet. Det er en god tid for turisme og befaringer.

Ved å velge fra høye hyller kan du la deg berike og få nye perspektiver, mens livet driver sideveis. Vær varsom der det er mangel på informasjon og opplysninger. Lov ikke mer en det du kan stå inne for, og vær forsiktig i kommersielle sammenheng.

Rundt den 15.mars kan en ubeleilig eller utiltenkt situasjon stokke på planene, men åpner dører som fører til provisoriske løsninger. Disse tjener som brostein. Men den 17. er Solen i en streng kvadratur (90°) til Saturn. Her tar du tegnene på alvor og holde ditt på det tørre.

Om du ikke har rent mel i posen kan du fort skape vanskeligheter for deg selv. Vis hensyn til omgivelsene og ta ansvar. Den 2. halvdelen av måneden preges av forandringer hos dine nærmeste. De er midt opp i prosessene. Vær forsiktig med din egen innblanding. Holde ting fra hverandre, og sørg for  orden på ditt eget  Da er du en bedre ressurs og en hjelpende hånd om folk trenger deg.

Astrologisk Tips

Mandag 27. mars

Månen gjør negative aspekter frem til kl.11.20. En skikkelig blåmandag med andre ord. Avstå fra å gjøre ting vanskelig. Forsøk heller å vinne litt tid. Sett av et akademisk kvarter for å samstille med stjernene. Dukker det opp problemer, ta de på alvor. Månen går inn i Værens tegn i 15-tiden. En Måne i ne vil alltid utsettes for en viss vegring, men det er ikke langt frem før du går gjennom ilden og kan starte opp på ny. Best timene før kl.21.00.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Andrew Bevan en ener paa Astrologi i Norge. Anbefales !

Daniel North

Kjære Thorbjørn,

Tusen takk for fjernhealing, det var varmt, og ryggen er bra.

Toril

Våre veiledere