Krepsen

Mars horoskop Krepsen, 21.juni-22.juli

Begynnelsen av mars henter frem dine forbindelser med utland, fremmede steder og kanskje venner fra en fjern fortid. På en annen måte er din underbevissthet mer aktiv og utsatt for stimuli, og dette kan føre til økt kreativitet, forfatterskap, eller kanskje merkverdige drømmer.

Skriv de opp. De kan ha mening. Den 6.-8. passerer Månen gjennom Kreps, og det er alltid smart å merke seg disse dagene. De gir økt hell, fremgang og offentlig eksponering. Selvfølgelig, om du trår helt feil, vil også tidligere synder komme frem.

Men det er lettere å nå opp nå, bli sett og komme i forgrunnen, og det er en god tid for kontakt med innflytelsesrike personer. Når fullmånen oppstår den 12., er det viktigere å forsøke unngå å komplisere det du komme opp i. En type stress? Noen kan forsøke å dra deg ut av din komfortsone, eller dumpe store bunker med papirer på din kontorpult.

Vær ikke med på det negative. Ta heller i bruk gode kjøreregler, og forsøk å finne frem til enkle løsninger. Bruk noe mer tid på papirer og dokumentbehandling. Det er like greit å få det rett. Det viktige er å forebygge mangelfulle opplysninger i kart, veibeskrivelser, instrukser og bestilling.

Vær noe oppmerksom rundt den 20.-22. da mange skifter kjøreretning (mening) og det kan være overraskelse. Lørdag den 25. og søndag den 26. er under en heldig stjerne. Bra for kjærligheten.

 

Astrologisk Tips

Mandag 27. mars

Månen gjør negative aspekter frem til kl.11.20. En skikkelig blåmandag med andre ord. Avstå fra å gjøre ting vanskelig. Forsøk heller å vinne litt tid. Sett av et akademisk kvarter for å samstille med stjernene. Dukker det opp problemer, ta de på alvor. Månen går inn i Værens tegn i 15-tiden. En Måne i ne vil alltid utsettes for en viss vegring, men det er ikke langt frem før du går gjennom ilden og kan starte opp på ny. Best timene før kl.21.00.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Andrew Bevan en ener paa Astrologi i Norge. Anbefales !

Daniel North

Kjære Thorbjørn,

Tusen takk for fjernhealing, det var varmt, og ryggen er bra.

Toril

Våre veiledere