Jomfruen

April horoskop – Jomfruen, 22.august-22.september

Merkur, din lederstjerne, vil være retrograd fra 9. april og bevege seg tilsynelatende baklengs på stjernehimmelen i det den kjører forbi på innsiden av Jorden i sin planetbane som ligger nærmere Solen. Dette kan sette affærene dine i en whiplash frem til 3.mai. Det kan være turbulens eller hektiske grep. Muligens gjør du ting du vanligvis ikke ville gjøre, at du gjør unntak fra og muligens bryter reglene. Ofte er det bare en ferie eller retrett fra det hverdagslige, eller en anledning til å vende innover. Du kan ha gode grunner for dine valg og beslutninger. Men som regel er det en kabal som må legges med korrekte prioriteringer. Du behøver kun være forsiktig der du kapper svingene. Orden i dine affærer danner bedre rammer for din private reise eller hemmelig tokt. Så hva er det det dreier seg om? En befaring og utredning med søken etter svar på spørsmål. Kanskje det må sies at man ikke har svaret ved reisens begynnelse, men nettopp derfor må man skape trygghet og backup i omgivelsene når ting er under forbehold. Den 20.april er en dato for viktige beslutninger og kunngjøringer, når Merkur er på linje med Solen. Men så rygger Merkur inn i Værens tegn, og

din tålmodighet eller trang til opprør kan i større grad bli satt på prøve. En samstilling med Uranus tyder et behov for frihet, armslag og rom for personlige forskjeller. Fremdeles vil et klart perspektiv om den langsiktige orden gi deg mulighet til å holde ting fra hverandre, og møte oppgaver i rett tur og orden. Den 23-24. kan være bra for avtaler som tetter hull og rydder i behov.

Astrologisk Tips

Lørdag 29. april

Venus i første grad av Værens tegn er bra for kjærlighet og sosiale tilstelninger. Men en spiss vinkel mellom Månen og Solen kan skape irritasjon og anstrengelser med å få detaljer på plass. Forsøk å holde ting enkelt der dette er mulig. For avtaler, møter og treff – best før kl. 20.15. Deretter avstand, skuffelse og forsinkelse. Pass på personlige eiendeler for å unngå å miste noe. Vær måteholden med rus. Ser du noen i knipe, forsøk å bistå på et tidlig tidspunkt, eller be noen andre om hjelp.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Andrew Bevan en ener paa Astrologi i Norge. Anbefales !

Daniel North

Kjære Thorbjørn,

Tusen takk for fjernhealing, det var varmt, og ryggen er bra.

Toril

Våre veiledere