Jomfruen

Mars horoskop Jomfruen, 22.august-22.september

Månedens første uke preges av sterke kall og indre opplevelser i det Merkur, din  lederstjerne, forflytter seg mellom en samstilling med den spirituelle, sensitive og finfølende Neptun til den kreative og livskraftige Sol.

En dyp opplevelse kan ha beveget din sjel og hjerte, og åpnet dører som løfter deg til nye høyder. Også halvmånen den 5. mars tyder sterke innspill på ditt liv. Positive, men når alt skal gjøres opp konfronterer dette deg med vanskelige prioriteringer.

Du må enten utsette og gjemme bort, eller være villig til å betale hva det koster. Ved mer hverdagslige veivalg, forsøk å reflektere over hva du foretar deg og pass på å ikke bygge opp unødige regninger. Planeten Mars går inn i Tyren den 10., samtidig som Månen ankommer Jomfruen senere på kvelden.

Dette kan tyde en uventet vending og en overraskelse, hvor du står i fokus utover helgen. Et forhold eller en affære skiller seg ut ved sin ekstraordinære natur og vesen. Den 14. ankommer Merkur Værens tegn og introduserer nye momenter, men kanskje bør du gå forsiktig frem et par dager; avslutte, rydde bort og ta en ting om gangen, fremfor å oppsøke kollisjoner.

Klarer du å legge viktige møter og forretninger mellom den 21.-24. mars, vil disse dagene fremme utsiktene dine. Det er veldig mye trafikk på denne tid, og bra for kurs, seminarer, reiser og reklame. Siste helg i mars, alt som vedrører kjærlighet skjer på motsatt banehalvdel. Fokuser på der hvor du finner den andre.

Astrologisk Tips

Mandag 27. mars

Månen gjør negative aspekter frem til kl.11.20. En skikkelig blåmandag med andre ord. Avstå fra å gjøre ting vanskelig. Forsøk heller å vinne litt tid. Sett av et akademisk kvarter for å samstille med stjernene. Dukker det opp problemer, ta de på alvor. Månen går inn i Værens tegn i 15-tiden. En Måne i ne vil alltid utsettes for en viss vegring, men det er ikke langt frem før du går gjennom ilden og kan starte opp på ny. Best timene før kl.21.00.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Andrew Bevan en ener paa Astrologi i Norge. Anbefales !

Daniel North

Kjære Thorbjørn,

Tusen takk for fjernhealing, det var varmt, og ryggen er bra.

Toril

Våre veiledere