Fiskene

Mars horoskop Fiskene, 19.februar-20.mars

Nymånen i ditt stjernetegn i slutten av februar setter fremdeles fart på dine planer i begynnelsen av mars. Den voksende månesigd tyder vekst og avkastning. Fra beskjedne og ydmyke omstendigheter kan du etablere en ny base, uten å tiltrekke unødig oppsikt og misunnelse, og når tiden er rett vil dørene åpne seg, og du kan tre frem med gaver av himmelen.

Om du anstrenger deg nå, om et par måneders tid vil byrdene lette, eller det er mulighet for avkastning. Men forsøk å holde et forsvarlig budsjett nå inntil brikkene er på plass. Den 7. mars er Merkur på linje med Solen. Da dette inntreffer i ditt stjernetegn; viktige begivenheter, men hell i forretninger, partnerskap eller avtale, omtrent på eller rundt denne tid.

Fullmånen den 12. er bra for publisitet og reklame, men om du er singel; et spennende forhold eller en affære. Er du i et etablert partnerskap, en viktig investering innen familie og fritid, hell i spill og suksess gjennom barn. Jupiter, din tegnhersker, sniler seg bakover på stjernehimmelen og kan ha spesiell betydning for de født den 26.februar til 2.mars.

Muligens en optimist eller velgjørende person trer på banen. Det kan være en ny type frihet og dører som åpner seg i ditt liv, men viktig å sørge for at partnerskap og samarbeid er i balanse, og ikke avhenger av, eller lener for mye i en retning.

Slutten av måneden bringer gunst gjennom nettverk, en positiv invitasjon og hell ‘ut av det blå’. Din økonomiske situasjon vil enten bedre seg, eller være under beskyttelse. Flere knagger faller på plass, og det blir rett for deg å investere i retning av fremtiden.

Astrologisk Tips

Mandag 27. mars

Månen gjør negative aspekter frem til kl.11.20. En skikkelig blåmandag med andre ord. Avstå fra å gjøre ting vanskelig. Forsøk heller å vinne litt tid. Sett av et akademisk kvarter for å samstille med stjernene. Dukker det opp problemer, ta de på alvor. Månen går inn i Værens tegn i 15-tiden. En Måne i ne vil alltid utsettes for en viss vegring, men det er ikke langt frem før du går gjennom ilden og kan starte opp på ny. Best timene før kl.21.00.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Andrew Bevan en ener paa Astrologi i Norge. Anbefales !

Daniel North

Kjære Thorbjørn,

Tusen takk for fjernhealing, det var varmt, og ryggen er bra.

Toril

Våre veiledere