Dagens astro tips

Mandag 27. mars

Månen gjør negative aspekter frem til kl.11.20. En skikkelig blåmandag med andre ord. Avstå fra å gjøre ting vanskelig. Forsøk heller å vinne litt tid. Sett av et akademisk kvarter for å samstille med stjernene. Dukker det opp problemer, ta de på alvor. Månen går inn i Værens tegn i 15-tiden. En Måne i ne vil alltid utsettes for en viss vegring, men det er ikke langt frem før du går gjennom ilden og kan starte opp på ny. Best timene før kl.21.00.
—Andrew Bevan

Søndag 26. mars

På den ene siden er det lite som skjer på stjernehimmelen i dag, men på den andre siden setter samstillingen mellom Merkur og Uranus antenne i fullt strekk og kan være bra for oppdagelse, intuisjon og alternativ virksomhet. Månen gjør en gunstig sekstil (60°) på kvelden som viser dybde og innsikt. Dagen er på frem, men hele tiden må du sammenligne med ditt personlige horoskop og situasjonen du befinner deg i.
—Andrew Bevan

Lørdag 25. mars

Månen driver sideveis og forholder seg passiv frem til kl.11. Dette kan gi avvik fra regel og rutine. Bra for å trekke ut formiddagen og ligge lenge, men finn også tid til lek og barna. Kl.11.05 går Månen inn i Fiskene, og frem til kl.14.30 en uventet situasjon av flaks eller lykke. Fordi Venus er på linje med Solen; uventede nyheter og kongelige kunngjøringer. Du er nødt til å sjekke med ditt eget horoskop, men dagen byr på oppsiktsvekkende vendinger.

—Andrew Bevan

Fredag 24. mars

Merkur passerer fra en kvadratur (90°) med Pluto til en opposisjon (180°) med Jupiter. Dette danner grunnlag for et T-kors, og er svært sensitiv og aktiv. Merkur har med alle passasjer og kommunikasjonsporter å gjøre. Pluto, det under- og utenomjordiske. Den er litt skummel. Alt som har med det ukjente å gjøre, men også overvåkning; spionasje, etterretning, terrorisme og virus. Jupiter virker som en forsterker. Merkur og Jupiter åpner portene, tyder væromslag og mye trafikk.


—Andrew Bevan

Torsdag 23. mars

Månen er i Vannmannen, gjør en gunstig sekstil (60°) til Solen kl.09, som kan tyde en overraskelse eller en god start på dagen. Et harmonisk aspekt til Venus kl.15 gir fortsatt mulighet til å bygge, muligens kjærlighet, men det ser mest ut som nett-dating, eller noe som finner sted i uryddige og ugjennomtenkte sammenheng. Kvelden er god for visninger, spesielt av leilighet i blokk, eller høyt i terrenget. Kirsten Giftekniv bringer partene sammen.


—Andrew Bevan

Onsdag 22. mars

Månen gjør en kvadratur (90°) til Uranus kl.14, og dagens aktiviteter kan ta en uventet vending. Om dette gjelder deg, kan begivenheter komme brått på og du har behov for å tenke nytt. Et taktisk manøver gir mulighet til å redde dagen, og du kan komme ut med mer enn du gikk inn. Men det er snakk om hell i uhell, og krever en moden beslutning. Vær forsiktig med spill eller unødige sjanser. Benytt dagen til å lese astrologi eller studere andre alternative aktiviteter.
—Andrew Bevan

Tirsdag 21. mars

Morgenfuglen kan ha hatt lykken med seg, men vi snakker om timene før kl.09. Du kan behøve råd om dagen for øvrig. Månen i Steinbukken kan innebære en blanding av interesser som er vanskelig å forstå. Et godt aspekt til Neptun kan være bra for frisyre, kosmetikk og hudpleie. Men Neptun kan være passiv, og du behøver retning, struktur og disiplin for å presse fremover i praktiske oppgaver. Vær tro mot dine overordnede mål og verdier som er viktige.


—Andrew Bevan

Mandag 20. mars

Solen går inn i Værens tegn kl.11.30, og dette er dermed det nøyaktige tidspunkt for vårjevndøgn. Solen krysser ekvator i nordgående retning, og dag og natt er like lange. Dette er en impulsiv tid med mange nye begynnelser. Men Månen står i samstilling med Saturn samtidig, så det er viktig å passe på å ikke kjøre hodet i veggen, eller at alt detter ut av skuffen på en gang. Se opp for trinnet og bruk hjelm. Etter kl.20 er best for kjærlighet.


—Andrew Bevan

Søndag 19. mars

Det er vårjevndøgn i morgen. Dette betyr at Solen er i siste grad av Fiskenes tegn, og det er en god dag å avslutte og sette lokk på ting. Men det som innledes utsettes for en tidlig flytting eller forandring. Det gode sekstil-aspektet (60°) mellom Månen og Jupiter kl.21.30 gir noe å bygge på. Kvelden må være fin for et stevnemøte eller tur på kino. Kanskje anledningen setter ting på plass, og mulighet til å komme videre i neste runde?
—Andrew Bevan

Fredag 17. mars

Solen gjør en kjølig og begrensende kvadratur (90°) til Saturn i dag. Om situasjoner oppstår som er vanskelig eller utfordrende, ta det som en advarsel og orienter deg om det rundtforliggende. Det er bedre å møte oppgavene gjennom et ærlig oppgjør, enn å forsøke gjemme og fortrenge. Forsiktig med hvem du går til sengs med. For mye tull og tøys, og det kan fort bli konsekvenser. Månen i Skorpionen svartmaler; alt eller ingenting. Unngå å gjøre ting vanskelig.

—Andrew Bevan

Torsdag 16. mars

Månen er i Skorpionen og bygger på en harmonisk trigon (120°) til Neptun kl.16.30. Neptun står i Fiskene. Både Skorpionen og Fiskene er vanntegn, og tyder følelser. Følelser, intuisjon og indre opplevelser skal i forgrunnen, fremfor logikk og logistikk. Dette er bra for det kunstneriske, og steder hvor det praktiseres empati og omsorg. Kjøp en boks med maling, eller en flaske vin på polet, men bland ikke varene. Kvelden er bra for konsultasjon eller møter.

—Andrew Bevan

Onsdag 15. mars

Formiddagen er gunstig. Om du skal klippe håret, kjøpe klær, verneutstyr eller andre praktiske redskaper, er anledningen egnet. Men mellom kl.11-16 går Månen i en passiv periode og driver sideveis fremfor å være tydelig på retning. Bra for ferie og en pust i bakken, men ting skal ingensteds. Møter fører ikke frem og du havner andre steder enn forventet. Kvelden er mer komplisert, og det kan være smart å rådslå seg om veien fremover.

—Andrew Bevan

Páginas1231 – 0 de 807

Astrologisk Tips

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Andrew Bevan en ener paa Astrologi i Norge. Anbefales !

Daniel North

Kjære Thorbjørn,

Tusen takk for fjernhealing, det var varmt, og ryggen er bra.

Toril

Våre veiledere