Dagens astro tips

Lørdag 29. april

Venus i første grad av Værens tegn er bra for kjærlighet og sosiale tilstelninger. Men en spiss vinkel mellom Månen og Solen kan skape irritasjon og anstrengelser med å få detaljer på plass. Forsøk å holde ting enkelt der dette er mulig. For avtaler, møter og treff – best før kl. 20.15. Deretter avstand, skuffelse og forsinkelse. Pass på personlige eiendeler for å unngå å miste noe. Vær måteholden med rus. Ser du noen i knipe, forsøk å bistå på et tidlig tidspunkt, eller be noen andre om hjelp.

—Andrew Bevan

Fredag 28. april

Masse energi på morgenkvisten. Dette kan gi mot og en dynamisk start på dagens gjøremål, men unngå konflikt og klassiske fartsovertredelser. Hastverk er lastverk. Månen er i Tvillingene, samtidig som tegnhersker Merkur er i samstilling med Uranus. Dette kan gi overraskelser, oppdagelse, sensasjon og modernisering. Let etter det originale eller uventede. Den voksende måne gir liv og avkastning gjennom et uventet grep. Etter kl.20 for møter, treff og kjærlighet.

—Andrew Bevan

Torsdag 27. april

Forsiktig med ild, varme, kniver, verktøy, maskiner og skarpe gjenstander. Det er en maktkamp på gang i dag, men det er som to eksperter ser ting på hver sin måte, stiller med forskjellige diagnose og tilnærming. Vær varsom med å vifte eller fekte med ting i løse luften. Forsøk å orientere deg hvor andre ting er plassert i omgivelsene. De beste timene ligge før kl.11.00 eller nærmere midnatt. Etter frustrasjon og prøvelse kan det plutselig løsne, men best etter kl.23.30.


—Andrew BevanNymånen kl.14.15 gjør onsdag til en merkedag, og det kan også være anledning for viktige kunngjøringer eller visninger. Men det er en selvmotsigelse her, fordi Månen er også usynlig og skjult av Solen's stråler. Dette kan også indikere noe som er konfidensielt, vernet, beskyttet eller uten dekning og utenfor rekkevidde. En kunde etterlyste en venn en del år tilbake, men i dette tilfellet var mobiltelefonen kun skrudd av i forbindelse med en privat anledning.

—Andrew Bevan

Tirsdag 25. april

Månen er i ne i dag, og husk at dette ofte innebærer en viss vegring. Det er ofte greit å få avslutte, samlet og plassert ting. Å få holdt ting fra hverandre og skille av. Men vegringen skylles ofte at Månen må gjennom Solen, altså foreligger et oppgjør hvor ting må gjennom ilden før det kan komme styrket ut på motsatt side. Du kan behøve råd fra en av våre konsulenter for å legge veien videre. Men timene etter kl.20 virker mest enhetlige og samlende.


—Andrew Bevan

Mandag 24. april

Alle møter og prosjekter som blir innledet før kl.10 er beskyttet av gunstige konstellasjoner, men ellers er Månen i Væren og gjør ingen viktige kontakter eller kontrakter i hele dag. Dette gir impulsive innfall, men som ebber ut i ingenting og er uten følge, om ikke du sørger for at oppgaver blir fullført, og kommer trygt i mål. Vær fornuftig, avventende og gå ikke for hardt ut. Kast ikke perler for svin. Pass på budsjettet og kjenn at det er godt med noe i bakhånd for senere behov.


—Andrew Bevan

Søndag 23. april

En harmonisk trigon (120°) mellom Merkur og Saturn er veldig bra for kurs, foredrag, sosiale og intellektuelle arrangementer. Men det er også bra for praktiske bygge- og monteringsoppgaver der mål, plassering og funksjonalitet er viktige spørsmål. Dette er ikke den beste dagen for romantikk, men gunstig for praktiske møte om logistikk og planer for fremtiden. Ettermiddag og kveld gir utsettelser og forsinkelse. Best for kjærlighet mellom kl.22.30-23.30.
—Andrew Bevan

Lørdag 22. april

Planeten Neptun har et tak på dagen. Merkur danner 45° med førstnevnte. Månen er i Fiskene og i samstilling med Neptun ut på kvelden. Neptun har med de finere detaljer å gjøre, men krever fintfølelse. Merkur-aspektet kan skape misforståelser, eller at det er utført mangelfullt forarbeid. Ta deg derfor tid til å se over arrangementer. Deretter kan det være glimrende for musikk, romantikk, dans og kultur. Det du ikke klarer å si med ord, kan du formidle gjennom følelser.

—Andrew Bevan

Fredag 21. april

Fortsatt mye aktivitet på stjernehimmelen kan bringe mange introduksjoner og nye begynnelser. Men ingenting synes å ha satt seg, så det kan være verdt å se an. Bruk 12-tiden for selge inn nye ideer, oppfinnelser eller skape forandring. Det kan være en god tid for å forløse trykk, sorg og smerte, men det kan også oppstå en ketchup effekt om noe har stått for lenge. Så vær forsiktig når du trykker på knapper og drar i spaker. Du kan aldri helt vite hva som løsner når du setter i gang.

—Andrew Bevan

Torsdag 20. april

Solen entret Tyren sent i går kveld, men samtidig passerer Merkur på innsiden av Jorden, slik at den går tilsynelatende bakover sett mot stjernebakgrunnen, og danner linje med Solen før den rygger fra Tyren og inn Væren i 19.30-tiden. Kort sagt, et skikkelig kaos, og begivenheter kan komme brått på. Vær oppmerksom for å forebygge uhell. Og kom deg ut i god tid for å overholde avtaler. I andre sammenheng må du gripe dagen og leve i øyeblikket. Du skal handle mens muligheten er der.

—Andrew Bevan

Onsdag 19. april

Det er en avtagende halvmåne kl.12, hvilket betyr action, støy, samtidig som motsetninger bringes sammen tidlig på formiddagen. Dette skjer kort tid før Månen skifter tegn, slik at alle løsninger ligger i 12. time. Men den som går inn i ny rolle vil ikke bli sittende. Når både Sol og Måne skifter tegn, er ting ikke like godt planlagt – og skiftninger og forflytninger må påregnes. En overraskelse kan ligge i vente, men det avhenger av din situasjon og ditt personlige horoskop.

—Andrew Bevan

Tirsdag 18. april

Formiddagen kan virke rotete, utydelig, retningsløs. Bra for reiser kanskje, og kontakt med utland. Men du skal ha bein i nesa for å finne retningen fremover og ikke spore av. Din styring vil behøves for å komme i mål uten overdrivelse eller budsjettoverskridelse. Utover dagen går Månen i samstilling med Pluto før en kvadratur (90°) med Uranus helt på tampen. Dette kan skape en del påtrengende situasjoner, samtidig som prosjekter bryter ut i nye, u-utforskede retninger.

—Andrew Bevan

Páginas1231 – 0 de 840

Astrologisk Tips

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Andrew Bevan en ener paa Astrologi i Norge. Anbefales !

Daniel North

Kjære Thorbjørn,

Tusen takk for fjernhealing, det var varmt, og ryggen er bra.

Toril

Våre veiledere